...

Fakültemiz ile İşkur arasındaki "Etkili İş Arama Becerileri Eğitimi" Duyurusu

İşkur tarafından Fakültemiz 4. sınıf öğrencine yönelik olarak verilecek olan "Etkili İş Arama Becerileri Eğitimi" Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri için Microsoft Teams aracılığıyla 9-10-11 Mart 2021 tarihleri arasında 4 grup halinde düzenlenecektir.

Grup listesini görmek için tıklayınız.

İşkur tarafından Fakültemiz 4. sınıf öğrencine yönelik olarak verilecek olan "Etkili İş Arama Becerileri Eğitimi" Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü (İ.Ö) öğrencileri için Microsoft Teams aracılığıyla 15-16-17 Mart 2021 tarihleri arasında 3 grup halinde düzenlenecektir.

Grup listesini görmek için tıklayınız.

İşkur tarafından Fakültemiz 4. sınıf öğrencine yönelik olarak verilecek olan "Etkili İş Arama Becerileri Eğitimi" İstatistik Bölümü  öğrencileri için Microsoft Teams aracılığıyla 23-24-25 Mart 2021 tarihleri arasında 2 grup halinde düzenlenecektir.